30 години в
Индустриалния сектор

Аква Джет е компания, която представлява водещи европейски производители на индустриални машини и е техен официален представител за българския пазар.
Фирмата предлага голямо разнообразие от индустриална техника и консумативи, доставка и обслужване на машини и съоръжения свързани с хидравличния транспорт на флуиди, индустриалното почистване, индустриалната хидравлика и пневматика, като предоставя и гаранционно и следгаранционно обслужване.
Още
Аква Джет - За нас

За нас


Нашата цел е да предлагаме отлични услуги в помощ на индустриалния сектор
Компанията представлява водещи индустриални фирми от Германия, Австрия, Италия, Белгия  и други държави. Нашият опит в избора на продукти ни дава възможност да работим с надеждни и проверени производители, доказали в годините своите качества.

Доверието, което сме изградили с нашите партньори от страната и чужбина е доказателство за лоялност и коректно партньорство. Качествените и надеждни продукти в доставната ни програма са гаранция за правилни решения в производствените процеси, иновативност и дълъг експлоатационен живот на оборудването.
Високото качество при решаване на всяка
конкретна задача при нас се гарантира от:
  • Консултации с висококвалифицирани специалисти от фирмите - производители или от инженерингови бюра за решаване на конкретни проблеми;
  • Редовни персонални обучения на нашите сътрудници в заводите производители;
  • Организиране на изложби и семинари за популяризиране на нововъведенията в производствените линии на производителите.
Ние можем да предложим:
  • Компетентни консултации при подбора на отделни машини или цялостно решение при разработки на нови инсталации или модернизация на съществуващи технологии;
  • Доставка на машини и съоръжения с най-високо техническо ниво;
  • Гаранционен сервиз и извънгаранционна техническа поддръжка;
  • Доставка на резервни части.
Аква Джет - Офис 1 Аква Джет - Офис 2 Аква Джет - Офис 3
Аква Джет 2011 ЕООД - ISО сертификатISO 9001:201 Quality Management System

Аква Джет е създала и прилага Система за управление на качеството, която е в съответствие с изискванията на международния стандарт 9001:2015.

Тази сертификация е предмет на ежегодни надзорни одити. Сертификацията е валидна (за три години), при положение, че е последвана от одобрение чрез годишни надзорни одити.
За информация, касаеща валидността на сертификатите, може да посетите www.qmscert.com

Пазарувай онлайн

Открийте нашите висококачествени продукти и в нашия Online-магазин!