Новини

Помпите на URACA при производството на нетъкан текстил.
АМОНЯКЪТ - един винаги взискателен флуидNH3 - две букви и една цифра, това са компонентите на кратката емпирична формула, която характеризира точното описание на химическото съединение амоняк.
Един от водещите австрийски вестници "Der Standard" публикува скоро интервю с главния изпълнителен директор на фирма SCHIEBEL Antriebstechnik GmbH. Интервюто показва мнението на Клаус Шибел по различни теми, като веригата на доставки, разнообразието в подбора на персонал, както и текущата икономическа ситуация.
Dynajet e част от семейството на URACA и разработва професионални хидробластиращи агрегати за високо налягане и аксесоари с приложение в множество отрасли. Гамата произвеждани машини обхваща работни налягания от 150 до 3000 бара.
Високонапорна плунжерна помпа URACA KD 626 за непрекъснато транспортиране на дифосфатен разтвор в процеса на сушене чрез разпръскване.В хранителната, фармацевтичната и други индустрии, фосфатите често се използват под формата на прах.
Основи на клапанните блокировкиЩе Ви разкажем за един от нашите нови партньори SOFIS, чиито продукти са малко познати у нас.

Пазарувай онлайн

Открийте нашите висококачествени продукти и в нашия Online-магазин!