1. Защо да изберем Аква Джет като партньор?
Аква Джет е доставчик на машини и оборудване с дългогодишен опит, доказал се с коректност и партньорско отношение към своите клиенти и с множество референции. 30 годишното партньорство с водещи в своите области европейски производители говори за доверието в компанията, а резултат от това съвместно сътрудничество са реализирани множество проекти.

Фирмата прилага Система за управление на качеството, която е в съответствие с изискванията на международния стандарт ISO 9001:2015.
2. Какъв е процеса при поръчка?
Най-важният момент при поръчка е продукта да отговаря напълно на техническите изисквания и конкретното приложение.

При получаване на заявка се стремим да реагираме възможно най-бързо и да организираме доставката до нашите клиенти.
3. Какво е времето, което отнема доставката на продукти?
Доставните срокове са с различна продължителност. Ако трябва да се поръчват резервни части, то нашите партньори имат големи складови наличности и можем да реализираме доставката да няколко дни.

Има обаче и продукти, които се изпълняват по конкретни спецификации и са индивидуално ориентирани – за тях доставните срокове са различни.
4. Има ли гаранция на закупените продукти?
Гаранцията, която предоставяме за нови машини е 12 месеца от пуск в експлоатация, но не повече от 18 месеца от датата на доставка.

Гаранцията не важи за бързоизносващи се части и такива, които са увредени в резултат от неправилен монтаж, експлоатация или поддръжка.
5. Предоставяте ли обучение за работа/инструктаж за работа със закупените продукти?
Клиентът може да получи обучение на място от наш специалист или в завода на Производителя на оборудването.
6. Предлагате ли ремонт и обслужване на закупените продуктите?
За всички закупени продукти ние предлагаме ремонт и техническо обслужване, както и резервни части за машините, независимо от годината на производство.
7. Възможно ли е да се възползваме от услугата за ремонт/абонаментно обслужване за продукти, закупени от друго място ?
Предлагаме сервизна дейност и абонаментно обслужване за всички продукти, за които имаме ексклузивно представителство, независимо от това дали са закупени директно от нас или не.

Пазарувай онлайн

Открийте нашите висококачествени продукти и в нашия Online-магазин!